Furusunds Båtmässa 2024

Upptäck: Furusunds Båtmässa 2024 med Furusunds Hamnkrog

Furusunds Hamnkrog, beläget i hjärtat av den idylliska skärgården, är stolt över att meddela att vi kommer att vara en central del av Furusunds Båtmässa den 10-12 maj 2024. Denna händelserika helg samlar båtentusiaster, familjer och skärgårdsvänner för att fira allt som har med båtliv att göra.

En Helg Fylld med Äventyr

Furusunds Båtmässa är inte bara en utställning av de senaste och mest imponerande båtmodellerna från ledande tillverkare som Ockelbo, presenterade av Marine Store; det är en helg där passionen för havet står i centrum. Besökare kommer att ha möjligheten att utforska ett brett utbud av båtar, njuta av provkörningar och ta del av expertis från branschens främsta.

Mer än Bara Båtar

På Furusunds Hamnkrog tar vi festligheterna till en ny nivå med livemusik, utsökt mat och en oslagbar atmosfär. Vår uteservering, med utsikt över det glittrande vattnet, är den perfekta platsen för att njuta av skärgårdslivet. Vi erbjuder en meny som speglar det bästa av lokala råvaror och säsongens smaker, allt för att komplettera din upplevelse av båtmässan.

Ett Måste för Alla Skärgårdsälskare

Furusunds Båtmässa är en samlingspunkt för alla som älskar skärgården och båtlivet. Oavsett om du är ute efter din nästa båt, vill upptäcka de senaste marina innovationerna, eller bara njuta av god mat och musik med vänner och familj, har Furusunds Hamnkrog något för dig.

Vi ser fram emot att välkomna er till en oförglömlig helg. Mer information om evenemanget och vad mer vi kommer att erbjuda kommer att publiceras närmare mässan. Se till att hålla utkik på vår hemsida och sociala medier för de senaste uppdateringarna.

Boka in datumen i din kalender och förbered dig för en helg där skärgårdslivet står i centrum. Vi ses på Furusunds Båtmässa 2024 – en helg för hela familjen!

Vill du ser fler händelser?

Vad händer i sommar 2024?

Här kommer en sammanfattning av vad som än så länge är inbokad för sommaren 2024.Listan kommer att uppdateras med fler event! Juni på Hamnkrogen Juli

Båttaxi på Furusund

Rospiggen Dagny Vi är glada att kunna erbjuda en ny och efterlängtad tjänst hos oss på Furusunds Hamnkrog & Gästhamn! Med vår charmiga Rospiggen-båt Dagny

Translate »