Båttaxi på Furusund

Rospiggen Dagny

Vi är glada att kunna erbjuda en ny och efterlängtad tjänst hos oss på Furusunds Hamnkrog & Gästhamn! Med vår charmiga Rospiggen-båt Dagny är vi nu redo att erbjuda er skräddarsydda taxibåtturer till och från Furusund. Oavsett om du anländer för en avkopplande helg eller ska hem efter en solig dag vid havet, ser vi till att din resa blir lika njutbar som din vistelse.

Mat & Dryck

Men det är inte bara en transport – det är en upplevelse. Ombord på Dagny kan du njuta av kyliga drycker och mat, tack vare vårt serveringstillstånd. Sitt tillbaka med en kall öl eller njut av några av våra rätter från menyn på hamnkrogen. För de som önskar kan all mat även beställas som take-away på din tur med Dagny, perfekt för en picknick eller vid strandkanten.

Boka din tur med Dagny idag och låt oss göra din resa till och från Furusund minnesvärd. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Boka din tur hos oss på 📞 0708273279

Vill du ser fler händelser?

Vad händer i sommar 2024?

Här kommer en sammanfattning av vad som än så länge är inbokad för sommaren 2024.Listan kommer att uppdateras med fler event! Juni på Hamnkrogen Juli

Båttaxi på Furusund

Rospiggen Dagny Vi är glada att kunna erbjuda en ny och efterlängtad tjänst hos oss på Furusunds Hamnkrog & Gästhamn! Med vår charmiga Rospiggen-båt Dagny

Translate »